Keune care

By 29 mrt 2017Algemeen

WITH GREAT CARE COMES GREAT HAIR.

Maak kennis met de nieuwe Keune Care! De strakke, luxe nieuwe verpakkingen zijn geïnspireerd op de apothekersflessen uit de jaren ’20, die in de apotheek stonden van bedrijfsoprichter Jan Keune.

De vernieuwde Keune Care-producten zijn ontworpen om verschillende haaruitdagingen aan te pakken. Of het nu om droog haar, beschadigd haar of roos gaat, Keune heeft ontdekt dat een goed functionerende hoofdhuid de sleutel is tot mooi, gezond haar. Daarom zijn Care-producten gemaakt van actieve ingrediënten die de hoofdhuid voeden en kalmeren, terwijl iedere haar van binnenuit verzorgd wordt.

Ieder product in het Care-assortiment is een resultaat van Keunes wetenschappelijke erfgoed, dat uit 1922 stamt. De formules zijn verrijkt met het gepatenteerde Essential Mineral Complex – ontwikkeld volgens langgevestigde wetenschappelijke praktijken en principes. Dit complex bestaat uit vijf verschillende mineralen die samenwerken voor ongeëvenaarde resultaten. Het is bewezen dat bij herhaaldelijk gebruik deze mineralencocktail de conditie van zowel de hoofdhuid als het haar aanzienlijk verbetert.

Het Care-assortiment bestaat onder andere uit shampoos, conditioners, haarmaskers, treatment lotions en meer. Binnen Care bestaan er tien verschillende productseries, stuk voor stuk ontworpen om een ander probleem aan te pakken.
Het Care-assortiment:
– Derma Activate om de haargroei te stimuleren;
– Derma Exfoliate om roos tegen te gaan;
– Derma Regulate voor vet haar en een vettige hoofdhuid;
– Vital Nutrition om droog, beschadigd haar te voeden;
– Satin Oil om het haar zacht en glanzend te maken;
– Color Brillianz voor gekleurd haar;
– Keratin Smooth voor handelbaar, glad haar;

– Curl Control voor elastische, pluisvrije krullen;
– Absolute Volume om body en volume te geven aan fijn haar;
– Sun Shield voor UV-bescherming en haar dat blootgesteld is aan de z

Wie houdt er niet van gezond en prachtig verzorgd gekleurd haar? BOND FUSION ‘s unieke systeem van gecombineerde proteïnenverbindt en versterkt de interne structuur van je haar.
Profiteer van sterker en gezond haar!
Een behandeling met BOND FUSION bij je kleuring maakt je haar gegarandeerd twee keer zo sterk.

Het is belangrijk om je haar gezond en sterk te houden met de BOND Recharger. Deze is verkrijgbaar bij Kapsalon Brand, om je BOND FUSION-behandeling gemakkelijk thuis te onderhouden.
Verwen jezelf.
Kun jij maar niet genoeg van kleur krijgen? Heeft je gekleurde haar behoefte aan extra liefde en verzorging? Vraag je kapper vandaag nog om een kleurbehandeling met BOND FUSION.